Okan Buruk'tan kupa derbisi için sürpriz kadro: O isimler kadroda olmayacak
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe'yle oynanacak Ziraat Türkiye Kupası derbisi için kadrosunda üç değişiklik yapmayı planlıyor. Morata, Sara ve Frankowski'nin yedeğe çekilmesi bekleniyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için kadrosunda bazı sürpriz değişiklikler yapmayı planlıyor.
Beşiktaş’a 2-1 yenildikleri maçın ardından eleştirilen bazı oyuncuların yerini, Buruk’un derbide yeni isimlerin alacağı belirtiliyor. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş derbisinde beklenen katkıyı veremeyen Alvaro Morata, Fenerbahçe karşısında yedek kulübesine çekilecek.
Morata'nın yerine, ilk 11’de Osimhen’in tek forvet olarak yer alacağı ve Dries Mertens’in hücum hattını tamamlayacağı ifade ediliyor. Ayrıca, Beşiktaş maçındaki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Gabriel Sara da kulübeye alınacak. Yerine ise daha sert bir orta saha yapısı kurmak isteyen teknik direktör, Lemina'yı sahaya sürecek.
Savunmada ise sağ bekte Frankowski yerine Kaan Ayhan’ın forma giyeceği öğrenildi. Buruk’un hazırlıklarına göre, Galatasaray’ın sahaya çıkacağı muhtemel ilk 11; Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Eren, Lemina, Torreira, Barış Alper, Mertens, Yunus ve Osimhen şeklinde olacak.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.