Okan Buruk kararını verdi! Kerem Aktürkoğlu...

Okan Buruk kararını verdi! Kerem Aktürkoğlu...

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Avrupa kulüplerinin radarında olan Kerem Aktürkoğlu'nu takımda tutmak için harekete geçiyor. İşte, ayrıntılar...

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu'nun geleceği, son günlerde futbol gündeminin önemli konularından biri haline geldi. Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken milli futbolcunun kariyer planları ve Galatasaray'ın tutumu merak konusu olurken, teknik direktör Okan Buruk'un bu konudaki tavrı netleşmeye başladı.

OKAN HOCA GİTMESİNİ İSTEMİYOR

Fanatik gazetesinin haberine göre, Okan Buruk, Kerem Aktürkoğlu'nu Galatasaray'da tutmak için kişisel bir girişimde bulunmaya hazırlanıyor. Teknik direktörün, tatil dönüşü Kerem ile özel bir görüşme yaparak onu takımda kalmaya ikna etmeye çalışacağı belirtiliyor.

İSPANYA'DAN TALİBİ VAR

24 yaşındaki kanat oyuncusuna özellikle İspanya'dan Real Sociedad'ın ilgi gösterdiği iddia ediliyordu. Ancak Buruk'un, takımın önemli bir parçası olarak gördüğü Kerem'i kaybetmek istemediği anlaşılıyor.

KEREM'İN SEZON PERFORMANSI

Kerem Aktürkoğlu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 54 maçta 15 gol atıp 9 asist yaparak takımının şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Bu performansı, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekerken, zaman zaman taraftarların eleştirilerine de maruz kaldı.

Öte yandan, milli futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.