Oğuzhan Uğur kimdir, deprem bölgesindeki Oğuzhan Uğur kimdir?

Oğuzhan Uğur kimdir, deprem bölgesindeki Oğuzhan Uğur kimdir?

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan yıkıcı depremden 10 şehir birden etkilendi. Tüm Türkiye seferber olmuşken ünlü isimlerde birer birer deprem bölgelerine gitmeye başladı. Peki, Oğuzhan Uğur kimdir Deprem bölgesindeki Oğuzhan Uğur kimdir?

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı deprem sonrası binlerce yapı yerle bir olmuş ve yüzlerce vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştı. Depremin yaraları sarılmaya çalışılıp, arama-kurtarma faaliyetlerine devam edilirken topluma mal olmuş ünlü isimlerde birer birer depremzedelere yardımcı olabilmek için deprem bölgesine gidiyor. Peki, deprem bölgesine giderek yardımcı olmaya çalışan Oğuzhan Uğur kimdir, deprem bölgesindeki Oğuzhan Uğur kimdir? Detaylar haberimizde:

dfh.jpg

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?

Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 senesinde Ankara’da doğdu. Babasının adı Hasan Atilla Uğur, annesi ise Pakize Uğur’dur. Oğuzhan Uğur, ilk ve orta dereceli okulları Ankara’da okudu. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde aldı. Daha öğrencilik yıllarında bile televizyon ve sinema sektöründe aktif olan Uğur, Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan gibi isimlerle beraber çalışmalar yaptı.

Aktif olarak tanınmaya başlandığı 2011 senesinde, Ağır Abi isimli filmi hem yazdı hem de yönetti. Aynı zamanda şarkı da söyleyen Oğuzhan Uğur, 2012’de ‘Çok Şükür’ adlı albümü müzikseverlere sundu. Daha sonraki dönemlerde klip yönetmenliği, komedyenlik gibi işlerde de çalışan Uğur, Murat Dalkılıç ile beraber ‘Mağlubiyet’ şarkısında düet yaptı.

sadf.jpg

OĞUZHAN UĞUR İLE MEVZULAR AÇIK MİKROFON

Sahibi olduğu Youtube kanalı olan Babala TV’de şimdilerde siyasi içerikli videolar hazırlayan Oğuzhan Uğur, milyonlar tarafından izleniyor. Her yeni video da izlenme rekorları kıran programına şimdiye kadar; Zafer Partisi Genel Başkanı, Ümit Özdağ, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genç Parti Kurucu Başkanı Cem Uzan gibi isimler katıldı. Bu isimlerin yanı sıra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener gibi isimler de izlenme rekorları kıran programın konuk isimlerindendi.
Mevzular programına aynı zamanda Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Ece Üner, Özlem Gürses, Candaş Tolga Işık, Haluk Levent, Cüneyt Özdemir ve Taylan Yıldız gibi isimlerde katılarak sosyal medya ve internet yasasıda konuşulmuştu.

Bedirhan Şahin / İLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.