O belediyeden anlamlı hareket: 10 TL'ye yemek dağıtıyor!

O belediyeden anlamlı hareket: 10 TL'ye yemek dağıtıyor!

Efes Selçuk Belediyesi, öğrencilerin uygun fiyatlı yemek alabilmesi için hizmet veren Kent Lokantası Öğrenci Otobüsü'ne maddi destek sağlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

Efes Selçuk Belediyesi, öğrencilerin uygun fiyatlı yemek alabilmesi için hizmet veren Kent Lokantası Öğrenci Otobüsü'ne maddi destek sağlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu. Destekçiler, belediyenin paylaştığı IBAN numarası üzerinden katkıda bulunabilecek.

İKİ NOKTADA HİZMET, 600 ÖĞRENCİYE DESTEK

Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde okul bölgelerine konumlandırılan Öğrenci Otobüsleri, her gün 600 öğrenciye 10 TL karşılığında öğle yemeği sunuyor. Okul tatillerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle dolup taşan otobüsler, daha fazla öğrencinin yararlanabilmesi için dayanışmayı büyütmeyi hedefliyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİ MUTLU EDİYOR”

Sosyal belediyecilik anlayışıyla projeyi hayata geçiren Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, vatandaşların yoğun desteğinden memnuniyet duyduklarını belirterek şunları söyledi:
“İlk Kent Lokantası Öğrenci Otobüsünü açtığımızda öğrencilerimiz ve velilerimiz çok sevdi. Kısa sürede gelen talepler üzerine ikinci otobüsümüzü de hizmete aldık. Ekonomik olarak zor günlerden geçerken, çocuklarımızın mutluluğu bizi mutlu ediyor. Destek olmak isteyen vatandaşlarımız için resmi bir dayanışma kampanyası başlattık. Hiçbir çocuk, öğle yemeğinde ne yiyeceğinin derdine düşmesin istiyoruz.”

NASIL DESTEK OLABİLİRSİNİZ?

Kent Lokantası Öğrenci Otobüsü’ne destek olmak isteyen vatandaşlar, TR94 0001 0005 6191 6398 7350 01 numaralı IBAN üzerinden, Efes Selçuk Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi adına, açıklamaya “Yemek hizmet bedeli” yazarak katkıda bulunabilir. Detaylı bilgi almak isteyenler ise 0537 980 01 83 numaralı telefonu arayabilir.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.