Nihat Yalçın'dan Yavaş'a tepki: Trafik çilesine çözüm bulun

Nihat Yalçın'dan Yavaş'a tepki: Trafik çilesine çözüm bulun

ABB AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ı eleştirerek, "Ankara’nın trafik çilesine çözüm bulmak yerine, Cumhurbaşkanlığı sevdasının peşinden koşmaktadır" dedi

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, Ankara'nın trafik sorununu ve Mansur Yavaş'ı eleştirdi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yalçın, Mansur Yavaş'ın "belediye başkanı siyaset yapmamalı, hizmet üretmelidir" sözlerini hatırlattı.

Yalçın, ayrıca şunları kaydetti:

Ankara’nın trafik çilesine çözüm bulmak yerine, Cumhurbaşkanlığı sevdasının peşinden koşmaktadır. Sayın Yavaş, Belediye başkanı siyaset yapmamalı, hizmet üretmelidir!"

"BU İŞİN BU KADAR ŞOVU YAPILMAMIŞTIR"

Ayrıca Nihat Yalçın, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan "Temiz Okul, Sağlıklı Gelecek” projesine ilişkin de "Türkiye’de tüm partilerden, tüm belediye başkanları okulların ayni ihtiyaçlarını karşılar. Bu durumu belediye yönetiminde bulunan tüm idareciler bilir. Bu bir rutindir. Hiç bir dönemde, bu işin bu kadar şovu yapılmamıştır. Amaç farklı" eleştirisini yapmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.