Nihat Kahveci'den Trabzonspor-Beşiktaş maçına sert eleştiri: "Yüzde 200 kırmızı kart"

Nihat Kahveci'den Trabzonspor-Beşiktaş maçına sert eleştiri: "Yüzde 200 kırmızı kart"

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan ve 1-1 sonuçlanan maçta, Visca'nın kırmızı kart gördüğü pozisyonu değerlendirdi. Kahveci, hakemlerin bu net kararı görememelerine tepki gösterdi.

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile Beşiktaş'ın 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada, Edin Visca'nın Rafa Silva'ya yaptığı müdahale sonrası gördüğü kırmızı kart, futbol kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Kontraspor YouTube kanalında yaptığı açıklamalarda pozisyonu sert bir dille eleştirdi.

"TENDON KOPABİLİR, BİLEK KIRILABİLİRDİ"

Kahveci, Visca'nın müdahalesi sonrası Rafa Silva'nın ciddi bir sakatlık riskiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Rafa Silva'nın futbol oynaması şans! Bu pozisyonda tendon kopabilir, bilek kırılabilirdi. Hakemler böyle net pozisyonları nasıl göremez?" ifadelerini kullandı.

"ONU TANIYORUZ"

Visca'nın kasıtlı olarak bu hareketi yapmadığını düşündüğünü söyleyen Kahveci, "Visca'nın bilerek yaptığına inanmam, onu tanıyoruz. Ama bu yüzde 200 kırmızı karttı, hakemlerin bunu görememesi üzücü" diyerek hakemlere tepki gösterdi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.