Nihat Kahveci'den şok sözler: "Stat yıkılır, ortalık yıkılır"

Nihat Kahveci'den şok sözler: "Stat yıkılır, ortalık yıkılır"

Nihat Kahveci yaptığı açıklamada Yunus Akgün'e övgüler yağdırırken, Serdar Dursun'un uzatma dakikalarında kaçırdığı pozisyona da değindi. İşte Kahveci'den şok sözler...

Nihat Kahveci yaptığı açıklamada Yunus Akgün'e övgüler yağdırırken, Serdar Dursun'un uzatma dakikalarında kaçırdığı pozisyona da değindi. İşte Kahveci'den şok sözler...

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Alanyaspor galibiyetini Kontraspor'da yorumladı.

Yunus Akgün'ün golünden övgüyle bahseden Nihat Kahveci, "Galatasaray beklenen oyunu oynadı mı, oynamadı. Yunus'un golü usta işi, Sara'yı tebrik ediyorum ama diğerleriyle ilgili konuşmamız lazım" dedi.

"SERDAR DURSUN O GOLÜ ATSA STAT YIKILIR"

Alanyaspor'un duraklama anlarında kaçırdığı net pozisyonu değerlendiren Kahveci, "Serdar Dursun o golü atsa stat yıkılır, ortalık yıkılır" ifadelerini kullandı.

JELERT SÖZLERİ

Elias Jelert'i eleştiren ünlü yorumcu, "Bu Jelert kaç milyon euroydu? Riga maçında oynamıyor, bugün zaman geçsin diye 95'te oyuna giriyor..." şeklinde konuştu.

Süper Lig'in kalitesinin düşük olduğunun altını çizen Nihat Kahveci, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş iyi de oynasa kötü de oynasa bu yarışın içinde" sözlerini sarf etti.

"OKAN HOCA ŞU AN ICARDI'YE ZARAR VERİYOR"

Icardi üzerinden Okan Buruk'u eleştiren Nihat Kahveci, "Okan Buruk, Icardi'ye nasıl bu kadar dayandı bende merak konusu. Dokunulmaz olduğu dönemler var mıydı, vardı. Şu an Icardi'ye de zarar veriyor Okan Hoca. Taraftarlarda mırıldanmalar başladı. Ben bu maçta Batshuayi'yi bekliyordum. Bu akşam rotasyon bekliyordum" dedi.

"YUNUS AKGÜN'DEN BU KADARINI BEKLEMEZDİM"

Yunus Akgün'ün performansını öven Kahveci, "Ben Yunus Akgün'den bu kadarını beklemezdim, helal olsun. Kerem Aktürkoğlu'nun yerine oynayıp karşılığını vermesi çok değerli. Söylenecek tek şey maşallah. Milli takımda da başarılar" şeklinde konuştu.

Öte yandan Kahveci, Galatasaray'ın Jakobs transferiyle soldaki sıkıntılarını çözdüğünü aktardı.

Galatasaray'ın Osimhen oyundaymış gibi bir görüntü verdiğini aktaran Nihat Kahveci, "Galatasaray'ın Osimhen'e bu kadar bağlı olmasına şaşırıyorum. Icardi ile Batshuayi ile Osimhen varmış gibi oynamamalısın. Çok orta yapıyor mesela" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak:NTV Spor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.