Nihat Kahveci'den Kayserispor-Beşiktaş maçı yorumları: "Hakemin performansı şaka gibi"

Nihat Kahveci'den Kayserispor-Beşiktaş maçı yorumları: "Hakemin performansı şaka gibi"

Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasındaki Kayserispor-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Atilla Karaoğlan'ın performansını eleştiren Kahveci, Beşiktaş’ın ikinci yarıdaki performansını övdü.

Ünlü futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Kayserispor-Beşiktaş maçını Kontraspor programında değerlendirdi. Maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ın performansını ağır bir dille eleştiren Kahveci, "Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri ama bu maçta çok kötü bir performans sergiledi. İkinci yarıdaki performansı kabul edilemez. Şaka gibi" ifadelerini kullandı.

“İKİNCİ YARI TOPARLADI”

Beşiktaş’ın maçın ilk yarısında zayıf bir performans sergilediğini ancak ikinci yarıda toparlandığını söyleyen Kahveci, "Beşiktaş ilk yarı siyah, ikinci yarı beyaz oynadı" diyerek takımın ikinci yarıdaki oyununu övdü.

“TOPARLA KENDİNİ SEMİH”

Kahveci ayrıca, Beşiktaş'ın en iyi oyuncusunun Milot Rashica olduğunu belirterek, "Maçta Beşiktaş adına öne çıkan oyuncu kesinlikle Rashica'ydı" dedi. Oyuna sonradan giren Semih Kılıçsoy'a ise uyarılarda bulunan Kahveci, "O beden dilini değiştirmeli. Bugünkü ruh halini beğenmedim, toparla kardeşim. Sen milli takımın geleceğisin" şeklinde konuştu.

“GÖRSE DE VERMEZDİ”

Kartal Kayra Yılmaz'ın aut atışı sırasında topa eliyle müdahalesi konusunda da yorum yapan Nihat Kahveci, pozisyonun penaltı olduğunu savunarak, "Bundan daha net penaltı olabilir mi? VAR neden müdahale etmedi? Atilla Karaoğlan dönse ve görse de vermezdi" ifadelerini kullandı.

“BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ”

Milot Rashica'ya yapılan müdahaleyi de değerlendiren Kahveci, bunun net bir penaltı olduğunu dile getirirken, Attamah ve Immobile arasındaki pozisyon hakkında esprili bir dille, "Türk futbol tarihinde böylesini gördük mü bilmiyorum. O düşürmeye yağlı güreşte 2 puan veririm" yorumunu yaptı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.