Nihat Kahveci'den Fenerbahçe'nin yeni sezon performansına dair çarpıcı yorumlar

Nihat Kahveci'den Fenerbahçe'nin yeni sezon performansına dair çarpıcı yorumlar

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 1-0 yendiği sezon açılış maçını değerlendirdi. Kahveci, özellikle yeni transfer Allan Saint-Maximin'in performansını övdü ve İsmail Yüksek'in zorlu görevine dikkat çekti.

Süper Lig'in 2023-2024 sezonunun açılış haftasında Fenerbahçe'nin Adana Demirspor karşısında aldığı 1-0'lık galibiyeti değerlendiren futbol yorumcusu Nihat Kahveci, sarı-lacivertli takımın oyuncuları hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

MAXİMİN'E BÜYÜK ÖVGÜ

Kontraspor YouTube kanalında konuşan Kahveci, özellikle yeni transfer Allan Saint-Maximin'in performansını ön plana çıkardı. "Fenerbahçe'de oyundan çıkana kadar sahanın en iyisi Maximin'di" diyen Kahveci, Fransız oyuncunun dripling, şut ve asist yeteneğini övdü.

DZEKO'YA TEBRİK

Tecrübeli forvet Edin Dzeko'nun gol yollarındaki başarısını da değerlendiren Kahveci, "Dzeko'nun bitiriciliğini tebrik etmemiz lazım. Gollerine devam ediyor" ifadelerini kullandı.

ELEŞTİRİ GELDİ

Kahveci, bir diğer yeni transfer Youssef En-Nesyri'nin performansını da ele aldı. Faslı forvetin hareketliliğini beğendiğini belirten Kahveci, ancak son dakikadaki kötü vuruşunu eleştirdi.

İSMAİL YÜKSEK'E SABIR DİLEDİ

Yorumcunun en çarpıcı sözleri ise İsmail Yüksek hakkında oldu. Kahveci, "İsmail Yüksek'e Allah sabır versin, sıhhat versin. Çünkü İsmail, orta sahada Szymanski ve Tadic ile oynadığında çok koşması gerekecek," diyerek, genç oyuncunun zorlu görevine dikkat çekti.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.