Nihat Kahveci: "Kasımpaşa tarih yazdı, Galatasaray'da büyük şok!"

Nihat Kahveci: "Kasımpaşa tarih yazdı, Galatasaray'da büyük şok!"

Nihat Kahveci, Galatasaray'ın 3-0 önde olduğu Kasımpaşa maçının 3-3 sona ermesini "tarih yazdılar" sözleriyle yorumladı. Ayrıca Galatasaraylı oyuncuların performansını ve Okan Buruk'un oyuncu tercihlerini eleştirdi. İşte, Kahveci'nin yorumları...

Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı Kontraspor'da değerlendirdi. Kahveci, Galatasaray’ın 3-0 öne geçmesine rağmen maçı beraberlikle tamamlamasının büyük bir sürpriz olduğunu belirtti.

"BÜYÜK ŞOK!"

Maçın son anlarında yaşananların Galatasaray taraftarına büyük bir şok yaşattığını vurgulayan Kahveci, "Galatasaray taraftarının keyfini aldılar. Dakika 95; kaç tane yazı değişti, kaç tane kalem kırıldı. Büyük şok" ifadelerini kullandı.

"KASIMPAŞA TARİH YAZDI"

Kasımpaşa'nın 3-0 geriye düşmesine rağmen maçı bırakmadığını belirten Kahveci, bu başarıyı tarih yazmak olarak nitelendirdi. "3-0'dan sonra böyle bir geri dönüş kolay değil. Kasımpaşa bugün tarih yazdı" diyerek, Kasımpaşa'yı tebrik etti.

OSİMHEN VE GALATASARAYLI TARAFTARLAR

Kahveci, Victor Osimhen’in aidiyet duygusuna vurgu yaparak, oyuncunun sakatlığının talihsizlik olduğunu ifade etti. Galatasaray taraftarlarının bu gelişmeler nedeniyle zorlandığını söyledi: "Galatasaraylı taraftarların kalpleri ağrımıştır."

TORREİRA’NIN EKSİKLİĞİ

Kahveci, teknik direktör Okan Buruk’un oyuncu tercihlerini değerlendirirken, özellikle Torreira'nın oyuna dahil edilmemesini eleştirdi. "Torreira sahada olmalıydı. Kasımpaşa ipleri eline aldığında, Torreira neden girmedi?" diye sordu.

JELERT'E SERT ELEŞTİRİ

Elias Jelert hakkında ise Kahveci, oldukça sert eleştirilerde bulundu. Danimarkalı futbolcunun Galatasaray seviyesinde olmadığını söyleyen Kahveci, "İlk uçakla yollasınlar" diyerek oyuncunun takımdan ayrılması gerektiğini ifade etti.

Nihat Kahveci, son olarak, "Jelert’in Galatasaray oyuncusu olmadığını ve ayrılığının kimseyi üzmeyeceğini" belirterek sözlerini noktaladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.