Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok"

Nihat Kahveci: "Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok"

Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki performansını eleştirerek, Jose Mourinho'nun takım üzerindeki etkisini ve oyuncu tercihlerini sorguladı.

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Antalyaspor'u deplasmanda 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı Kontraspor programında değerlendirdi. Kahveci, özellikle Sebastian Szymanski'nin kaçırdığı gol ve takımın genel performansını eleştirdi.

"YERDE KAFAYLA BİLE ATMAN LAZIM"

Szymanski’nin kaçırdığı pozisyon hakkında konuşan Kahveci, "Topa vurmayı bilen bir futbolcunun, boş kaleye böyle bir pozisyonu kaçırma ihtimali var mı? Yerde kafayla bile atman lazım" diyerek oyuncunun performansını eleştirdi.

"NE OYNUYORSUN?

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Jose Mourinho'yu da eleştiren Kahveci, "Fenerbahçe'nin bu kadar kötü oynamaya hakkı yok. Antalya'yı Erol Bulut'la da Cocu'yla da yenersin ama Mourinho ile ne oynuyorsun?" sözleriyle Mourinho'nun oyun planını eleştirdi.

TADİC VE AMRABAT YORUMU

Dusan Tadic’in klas bir gol atmasına rağmen performansından memnun olmadığını belirten Kahveci, Sofyan Amrabat’ın ise 6 numara yerine stoperlerin arasında libero olarak oynadığını ifade etti.

"POZİSYON PENALTI"

Son olarak Edin Dzeko’ya yapılan müdahalenin penaltı olduğunu savunan Nihat Kahveci, VAR’ın bu pozisyonda devreye girmesi gerektiğini belirterek, "Dzeko'nun pozisyonunda kanıt var. VAR çağırmalıydı" dedi.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.