Nefes Yer Eksi 2 ne zaman çıkacak, konusu ne?

Nefes Yer Eksi 2 ne zaman çıkacak, konusu ne?

2022 yılında vizyona girmesi beklenen Nefes-Yer Eksi 2 filmi, gecikmeli olarak 2023 yılında sinemaseverlerle buluşmuş olacak. Peki, merakla beklenen ve ilgiyle takip edilen Nefes Yer Eksi 2 ne zaman çıkacak, konusu ne?

Türkiye’de Dağ serisi, Nefes-Vatan Sağ Olsun, Can Feda, Ayla ve Bölük gibi asker filmleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi ve izlenme rekorları kırdı. Şimdi bu filmlere bir yenisi daha ekleniyor. 1993 yılında yaşanmış gerçek bir hayat hikayesi, beyaz perdeye aktarıldı. Oyuncu olarak Murat Yıldırım, İlker Aksum, Şahin Kendirci, Eren Hacısalihoğlu, Arda Anarat, Begüm Akkaya, Yasin Çam, Bestemsu Özdemir, Cezmi Baskın, Burak Sergen, Erdal Cindoruk, Bulut Akkale, Rıdvan Aybars Düzey, Doğanay Ünal ve Emrah Doğan gibi efsane isimlerin yer aldığı film bu yıl vizyona girecek. Peki, insanların merakla ve ilgiyle takip ettiği film olan Nefes Yer Eksi 2 ne zaman çıkacak, konusu ne? Detaylar haberimizde:

nefes yer eksi 2 filminden bir kesit

NEFES YER EKSİ 2 FİLMİ NE ZAMAN VİZYONDA?

Murat Yıldırım’ın başrolünü oynadığı Nefes Yer Eksi 2, bu yıl Şubat ayında vizyonda olacak. İlgilileri tarafından merakla beklenen filmin, fragmanı yayınlandığı andan itibaren insanlar daha da heyecanlanmıştı. ‘Ne zaman vizyona girecek’ diye sorulan sorular yayınlanan fragmanla birlikte bir hayli arttı. Herkesin merak ettiği sorunun cevabı; heyecanla beklenen film, gecikmeli olsa da 17 Şubat 2023 Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

nefes yer eksi 2 film afişi

NEFES YER EKSİ 2’NİN KONUSU NE?

Nefes Yer Eksi 2’nin konusu gerçek ve yaşanmış bir hikâyeden esinlenilmiştir. 1993 senesinde Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşanan olaylardan konu edinen filmde Murat Yıldırım’ın hayat verdiği ‘Tayfun Yüzbaşı’ bulunduğu bölgeyi yaşanabilir hale getirmeyi amaçlıyor. 2 bin metre rakımda, bir sınır karakolunda geçen hikayede üç ayrı karakterin yolları kesişiyor ve başlıyor. Terörle olan mücadele ve sosyal hayatın karışımı olarak nitelendirilen konuda, Türk askerinin vatanıyla hayatı arasındaki zorlu süreçler anlatılıyor.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.