Narin’in raporunda kan donduran detay: Arkadan sarılmış!

Narin’in raporunda kan donduran detay: Arkadan sarılmış!

Türkiye’nin konuştuğu Narin’in, neden ve nasıl öldürüldüğü gizemini korurken, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporun ayrıntıları ise kan dondurdu.

Diyarbakır’da canice katledilen 8 yaşındaki Narin’in ölümü hala merak edilirken, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu Patoloji birimi tarafından tedavi edilen 'Histopatoloji' raporunda detaylar ortaya çıktı.

Raporda yer alan bilgilere göre; Narin’in sadece boğan kısmında değil, göğüs bölgesinde de baskı ve kanama izlerine rastlanıldı. Özellikle sol boyun ile ense birleşiminde ve sol çene altında yoğun kanamalar tespit edildi.

BOYUN VE GÖĞÜSTE AĞIR HASAR

Raporda, küçük kızın boyun bölgesinde meydana gelen kanamaların detayları dikkat çekiyor. Boynun ön kas gruplarında ve enseyle birleşim noktasında ağır hasar tespit edilirken, sol çene altındaki kemiklerde de kanama izlerine rastlandı. Ayrıca Narin’in göğsüne de baskı yapıldığı ve bu bölgede de kanamaya uygun bulgular olduğu raporda yer aldı.

KATİLİN ARKADAN SARILDIĞI TAHMİN EDİLİYOR

Raporda yer alan sonuçlar, katil zanlısının Narin’i arkadan sararak boğduğunu işaret ediyor. Özellikle sol boyun bölgesinde yoğun kanama ve göğüs üzerindeki baskı izleri, Narin’in elle boğularak katledildiği ihtimalini güçlendiriyor.

ABİSİNİN KOLUNDAKİ ISIRIK İZİ

Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde Narin’in kaybolmasını ardından, şüpheli sıfatı ile ifadesine başvurulan isimlerden biri de Narin’in abisi Enes Güran’dı. Sorgu sırasında kolunda ısırık ve diş izi bulunan abinin, bunun neden kaynaklandığını açıklayamamıştı.

Kaynak:Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.