Narin’in mezarı yapıldı

Narin’in mezarı yapıldı

21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın mezarı yapıldı. Vatandaşlar, 8 gündür mezarı ziyaret ederek dualar ediyor ve çiçekler bırakıyor.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni, 8 Eylül'de mahalledeki Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu. 9 Eylül'de defnedilen küçük Narin'in acı hikayesi, tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.

narinin-mezari-2.jpg

MEZAR ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Narin'in vefatının ardından 8 gün geçmesine rağmen, vatandaşların mezar ziyaretleri devam ediyor. Kent merkezi ve diğer şehirlerden gelen ziyaretçiler, Narin'in mezarına kitap, oyuncak ve çiçek bırakarak dua ediyorlar. Bugün itibariyle Narin'in kabri mermerle yapıldı, bu da ziyaretçilerin ilgisini artırdı.

ZİYARETÇİLERİN DUYGULARI

Mezarlığı ziyaret edenler arasında yer alan vatandaşlar, Diyarbakır'dan geldiğini ve bu acının herkesi derinden üzdüğünü belirtti. Mezarı ziyaret edenler, "Yasin-i Şerif okuyalım dedik; Allah, hakkını bırakmasın. Babam da olsa Allah, hakkını bırakmasın" diyerek duygularını ifade etti.

Kaynak:HABER MERKEZİ / AJANSLAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.