Narin'in amcasında skandal bitmiyor: Diğer yengeyle de ilişkisi varmış

Narin'in amcasında skandal bitmiyor: Diğer yengeyle de ilişkisi varmış

Narin olayında skandallar bitmiyor. Tutuklu amca Salim Güran’ın Narin’in annesi Yüksel’in yanı sıra amcasının eşi Maşallah ile cinsel ilişkisinin olduğu iddia edildi. Narin’in ahırda bu ilişkiye şahit olduğu için öldürülmüş olabileceği belirtiliyor.

haberilksayfa.com'un haberine göre, Narin cinayetinden tutuklu itirafçı Nevzat Bahtiyar, yeni şok iddialarda bulundu. Tutuklu amca Salim Güran’ın Narin’in annesiyle yasak ilişki yaşadığı, Narin’in buna tanıklık ettiği için öldürülmüş olabileceği konuşuluyordu.

EYVAH EYVAH

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, amca Salim’in hem Narin’in annesi Yüksel hem de amcasının eşi Maşallah ile cinsel ilişkisinin olduğunu iddia etti ve Narin’in bunları ahırda uygunsuz bir şekilde görmüş olabileceğini ileri sürdü. (Bu arada, gözaltındaki isimler arasında Narin'in annesi Yüksel ile sözkonusu yenge Maşallah da bulunuyor.)

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, Savcılıkta verdiği ifadede, Salim Güran’ın hem Narin’in annesi Yüksel hem de amcasının eşi Maşallah ile cinsel ilişkisinin olduğunu ileri sürdü. Narin’in evlerinin ahırında cinsel ilişkiye şahit olduğu için öldürülmüş olabileceğini iddia etti.

İŞTE O İDDİALARI

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, şu iddialarda bulundu: “Güran’ın Yüksel Güran ile amcasının eşi Maşallah ile ilişkisinin olduğu konuşuluyordu. Benim tahminim, Güran’ın iki kadından biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi Narin'in görmesi üzerine, çocuğun bu hususu anlatması durumunda toplumda dışlanacağı, itibarsızlaşacağı ve aile içerisinde problemler yaşayacağından dolayı onu öldürmek istemiş olabilir. Güran’ın yeğeni Uğurcan’ın düğünü olacağından ailenin erkek bireyleri davetiye dağıtmak üzere mahalle dışına çıktıklarından böyle bir ilişki yaşamak için Tavşantepe’de kalmış olabilir. Zaten beni çağırdığı nokta Arif Güran’ın ahırının yanıydı. Ahırda cinsel ilişki yaşanmış olabilir. Kuran kursunda dönen Narin’in ahırda birşeyler görmüş olabileceğini düşünüyorum.”

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.