Narin soruşturması Antalya’ya uzandı: 1 saatte 5 kez görüşmüşler

Narin soruşturması Antalya’ya uzandı: 1 saatte 5 kez görüşmüşler

Narin soruşturması Antalya’ya uzandı. Baş şüpheli amca Salim Güran’ın Narin’in kaybolduğu saatlerde Antalya’da bir kişiyle 5 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Peki Antalya’daki o kişi kim çıktı?

Diyarbakır Bağlar’da hunharca katledilen 8 yaşındaki Narin’in katil veya katillerinin kimler olduğu araştırılırken, soruşturma Antalya’ya uzandı. Tutuklu baş şüpheli amca Salim Güran’ın Narin’in kaybolduğu saatlerde Antalya’da bir kişiyle 5 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi. Emniyet ve Savcılık bu gizemli kişinin peşinde.

İKİNCİ TANIK AÇIKLADI

Baş şüpheli tutuklu amca Salim Güran, jandarmadaki ifadesinde Narin'in kaybolduğu gün 18:50'de tarlada olduğunu ileri sürmüştü. Ortaya çıkan ikinci tanık Mehmet Şevket Kaya, amca Salim’i 18:30- 19:00 saatlerinde Narin’in evinin oralarda gördüğünü açıkladı. Güran bu ifadeyi "Öyle bir şey yok, yalan söylüyor" diye tepki gösterip, yalanladı.

narin-amcasi.jpg

ANTALYA'DA YAŞAYAN BİR KİŞİYİ 5 KEZ ARAMIŞ

NTV'nin haberine göre, amcanın olay günü yaptığı telefon görüşmelerinde Antalya'dan bir kişiyle defalarca telefonda görüştüğü ortaya çıktı. HTS kayıtlarında amcanın, Narin'in kaybolduğu gün 1 saat 12 dakika içinde Antalya'da yaşayan bir kişiyi 5 kez aradığı anlaşıldı. Ekipler bu arama kaydını araştırıyor.

Uzmanlar Narin'in cansız bedenini dereye saklayan Nevzat Bahtiyar'ın bunu tek başına yapamayacağına dikkat çekiyor. Çuvalın üzerinde 5-6 büyük taş olduğu, bunları tek başına koyamayacağı belirtiliyor. Tutuklu amca Salim Güran'ın da planlayıcı olma ihtimali üzerinde duruluyor.

ABLASININ ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELİ

Soruşturmada başka bir gelişme de Narin'in 5 yıl önce ölen ablasıyla ilgili. Cumhuriyet savcılığı 5 yaşında ölen Tülin Güran ile ilgili inceleme başlattı.

Ailesinin "merdivenden düştü" beyanı sonrası çocuk otopsi yapılmadan defnedilmişti. Savcılık, olay günü çocuğun kaldırıldığı hastaneye yazı yazdı, röntgen filmleri ve tüm tetkiklerin rapor olarak gönderilmesini istedi. Soruşturma kapsamında mezarın açılmasının da gündeme gelebileceği ifade ediliyor.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.