Narin Güran'ın babasından açıklama: "Katil ortaya çıkacak"

Narin Güran'ın babasından açıklama: "Katil ortaya çıkacak"

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın babası Arif Güran, CNN Türk’e konuşarak acısını ve sorularını dile getirdi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın babası Arif Güran, kızının ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

CNN Türk’e konuşan acılı baba, soruşturmanın sürdüğünü belirterek, katilin eninde sonunda ortaya çıkacağına olan inancını vurguladı.

Arif Güran, devletin gerekli adımları attığını ifade ederek, "Devletimiz gereken her şeyi yapıyor, yapmaya da devam ediyor. İnşallah katil kim ortaya çıkacak" dedi.

"NARİN'İ FARKLI GÖRÜRDÜM"

Kızının masumiyetini dile getiren baba Güran, Narin’i diğer çocuklarından farklı gördüğünü ve ona çok düşkün olduğunu söyledi. Güran, "Benim kızım bunu hak etmedi. Hiçbir çocuk hak etmez." ifadelerini kullandı.

"NEVZAT BİLDİĞİ HALDE SÖYLEMEDİ"

Arif Güran, komşusu Nevzat Bahtiyar hakkında şüphelerini dile getirdi. Nevzat’ın her gün yanında olmasına rağmen kızının yerini bildiği halde söylemediğini ifade eden Güran, "Niye kızımın yerini bildiği halde söylemiyor da, devlet bulduktan sonra söylüyor?" diyerek tepkisini dile getirdi. Nevzat’ın 80 bin TL için bu suçu işlemiş olabileceğini düşündüğünü belirten Güran, "Nevzat benim yanıma gelip her gün oturuyordu ama yüzüme bakarak yalan söylüyormuş." dedi.

"KATİLDEN FARKI YOK"

Nevzat Bahtiyar’ın jandarmadan kaçarken yakalandığını ve suçlu olduğunu düşündüğünü söyleyen Güran, "Nevzat Bahtiyar'ın katilden hiçbir farkı yoktur." dedi. Nevzat’ın itirafçı olmadığını, katil olduğunu iddia etti ve her akşam yanına gelip hiçbir şey olmamış gibi davrandığını belirtti.

"HER ŞEYDEN ŞÜPHELENİYORUM"

Son olarak baba Güran, olaya dair herkesin suçlu olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurduğunu belirterek, "Kardeşimden, oğlumdan, herkesten şüpheleniyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.