Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Yüksek güvenlikli hücreye geçirildi

Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: Yüksek güvenlikli hücreye geçirildi

8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 12 kişi tutuklu. Amca Salim Güran yüksek güvenlikli hücreye nakledilirken, anne ve ağabeyin de hücrede tutulduğu açıklandı.

Diyarbakır Bağlar ilçesi Tavşantepe Köyü'nde 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, köy yakınlarındaki Eğertutmaz Deresi'nde bulunmuştu.

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürüyor. Cinayet soruşturmasında şu ana kadar 12 kişi tutuklanırken, dün gözaltına alınan 4 kişi serbest bırakıldı.

YÜKSEK GÜVENLİKLİ HÜCREYE KONULDU

Tutuklu bulunan Narin Güran’ın amcası Salim Güran, kaldığı T tipi cezaevinden yüksek güvenlikli izole bir hücreye nakledildi. Bu hücrede televizyon bulunmadığı ve Salim Güran’ın akrabalarıyla görüşmesine izin verilmediği belirtilirken, soruşturma tamamlanana kadar bu koşullarda kalacağı ifade edildi.

Öte yandan Narin Güran’ın tutuklu annesi Yüksel Güran ve ağabeyi Enes Güran’ın da ayrı hücrelerde tutuldukları ve hem birbirleriyle hem de akrabalarıyla görüşmelerinin yasak olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.