Narin cinayetinde yeni gelişme: 22 şüpheli adliyeye getirildi

Narin cinayetinde yeni gelişme: 22 şüpheli adliyeye getirildi

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada, aralarında aile üyelerinin de bulunduğu 22 şüpheli adliyeye sevk edildi.

21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin Güran'ın trajik hikâyesi, 8 Eylül'de cansız bedeninin bulunmasıyla yeni bir boyut kazandı. Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun açıklamalarına göre, küçük kızın cesedi Eğertutmaz Deresi kenarında bir çuval içinde, üzeri taş ve ağaç dallarıyla örtülmüş halde bulundu.

ŞÜPHELİLER VE GÖZALTI SÜRECİ

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişiden biri olan Nevzat Bahtiyar'ın ifadesi, olayın seyrini değiştirdi. Haberturk.com’dan Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Bahtiyar, Narin'in amcası ve aynı zamanda mahalle muhtarı olan Salim Güran'ın kendisinden çocuğun cansız bedenini para karşılığında saklamasını istediğini öne sürdü. Bu ifadenin ardından tutuklanan Bahtiyar, tehdit edildiğini iddia etti.

ADLİ SÜREÇ

Sabah saat 05.30 sıralarında Diyarbakır Adliyesi'ne getirilen 22 şüpheli arasında Narin'in anne, baba ve ağabeyleri gibi yakın aile üyeleri de bulunuyor. Şüpheliler, beş gün boyunca ifade verdi ve şimdi soruşturma savcısı tarafından sorgulanacak. Daha önce tutuklanan amca Salim Güran'ın eşi de şüpheliler arasında yer alıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.