Narin cinayetinde güvenlik kamerası bilmecesi! Yeni detay ortaya çıktı…

Narin cinayetinde güvenlik kamerası bilmecesi! Yeni detay ortaya çıktı…

Narin Güran cinayetinde iddianame hazırlığı başladı. Öte yandan "güvenlik kamerası" gerçeği şok etti. Kameranın saatlerinin yanlış olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de Eğertutmaz Deresi'nde cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor.

Narin Güran'ın kaybolduğu gün son olarak saat 15.15'te görüldüğü belirtilmişti. Ancak, yapılan incelemelerde güvenlik kamerası kayıtlarının üç dakika ileri olduğu ortaya çıktı ve Narin’in son kez 15.12’de görüldüğü belirlendi.

İDDİANAME HAZIRLIĞI BAŞLADI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin Güran cinayeti soruşturmasının titizlikle sürdüğünü belirterek, tutuklanan şüpheliler ile adli kontrol altında olan kişilerin bulunduğunu kaydetti. Şu ana kadar yaklaşık 250 kişinin ifadesinin alındığını ifade eden Tunç, elde edilen kamera görüntülerinin TÜBİTAK tarafından incelendiğini ve geçmişe dönük HTS kayıtlarının analiz edilmesiyle önemli bulgulara ulaşıldığını söyledi.

Tunç, daraltılmış baz çakışmaları sayesinde kimlerin nerede bulunduğu ve kimlerle birlikte olduklarının detaylı şekilde tespit edildiğini vurguladı. Soruşturmanın son aşamaya geldiğini belirterek, iddianamenin hazırlanmakta olduğunu ve teknolojinin tüm imkanlarının kullanıldığını ifade etti. "Narin evladımızın katilleri adalet önünde hesap verecek," dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.