Narin cinayetinde gözler yengeye çevrildi: Yeni görüntüler ortaya çıktı

Narin cinayetinde gözler yengeye çevrildi: Yeni görüntüler ortaya çıktı

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin’in öldürülmesiyle ilgili soruşturmada, gözaltına alınan yenge Hediye Güran hakkında yeni iddialar ortaya atıldı. Katilin kim olduğu halen belirsizliğini korurken, aile içi ilişkiler ve yeni deliller mercek altına alındı.

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturma derinleştirilirken, gözaltına alınan yenge Hediye Güran (39) üzerindeki şüpheler artıyor. Narin’in amcası Salim Güran ile yengesi Hediye Güran’ın gönül ilişkisi olduğu ve küçük kızın bu ilişkiye tanık olduğu için öldürüldüğü iddia ediliyor. Ancak cinayetin faili hala netleşmiş değil. Olay sonrası aile bireyleri sorguya alınırken, Hediye Güran, 4 günlük gözaltı süresinin ardından 5’inci gün adliyeye sevk edildi.

Sözcü’nün haberine göre, Hediye Güran’ın, eltisi Yüksel Güran ile birlikte eczaneden ertesi gün hapı olarak bilinen gebelik önleyici bir ilaç aldığı ortaya çıktı.

KOCASI 1.5 AYDIR EVDE YOKTU

Eczane görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından yaşanan olayın, Hediye’nin kocası Fuat Güran’ın 1.5 aydır evde olmadığı bir dönemde gerçekleşmesi sebebiyle şüpheleri daha da güçlendirdi.

"BÖYLE BİR ŞEY YOK"

Hediye Güran ifadesinde, kayınbiraderi Salim Güran ile ilişkisi olduğu iddialarını reddederek, "Böyle bir şey yok" dedi. Ancak Jandarma Siber Suçlar Bürosu’nun yaptığı incelemede, Hediye’nin eski telefonunda Salim’den gelen birçok cevapsız çağrı ve arama olduğu tespit edildi. Hediye, bu aramaların çocukları veya Salim’in eşi tarafından yapılmış olabileceğini öne sürdü.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Adli Tıp Kurumu'nun hazırladığı rapora göre, küçük Narin'in “ağız burun kapanması ve boyuna bası sonucu oksijensiz bırakılarak” öldürüldüğü belirlendi. Raporda, Narin’in boğularak öldürüldüğü tespit edildi ve bu bilgiler Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletildi.

GİZLİ TANIK ORTAYA ÇIKABİLİR

Soruşturmanın seyrini değiştirebilecek önemli bir gelişme ise, önümüzdeki günlerde aile içinden bir gizli tanığın ortaya çıkabileceği yönünde. Bu tanığın, Narin’in kim tarafından ve hangi sebeple öldürüldüğüne dair itiraflarda bulunabileceği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.