Narin cinayetinde 2 yeni kişi tespit edildi

Narin cinayetinde 2 yeni kişi tespit edildi

Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı. Adalet Bakanı Tunç, yeni görüntülere ulaşıldığını ve bunların incelenmek üzere TÜBİTAK’a gönderildiğini açıklamıştı. TÜBİTAK’a gönderilen görüntülerde ne olduğu ortaya çıktı.

Haftalardır gündemde olan Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli bir gelişme yaşandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Narin cinayetiyle ilgili soruşturmada yeni görüntülere ulaşıldığını ve bunların incelenmek üzere TÜBİTAK’a gönderildiğini açıklamıştı. TÜBİTAK’a gönderilen görüntülerde ne olduğu ortaya çıktı.

2 KİŞİ DAHA VARMIŞ

Kim veya kimler tarafından niçin öldürüldüğü araştırılan Narin’in cesedini derede gizleyen itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın o an yanında iki kişi daha olduğu, TÜBİTAK’a gönderilen görüntülerin bu kişilerle ilgili olduğu ortaya çıktı.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLECEK

Görüntüler TÜBİTAK’a gönderilirken, itirafçı Nevzat Bahtiyar'ın dere yatağında olduğu saatte kendisine yakın noktada yer alan bu iki kişinin açık kimlik bilgileri tespit edilecek. TÜBİTAK’ın görüntüler üzerinde yaptığı çalışmada sona yaklaştığı belirtilirken, gizemli 2 kişinin açık kimliğinin kısa bir süre içinde tespit edilmesi bekleniyor.

HÜCRESİ DEĞİŞTİRİLDİ

Bu arada, cinayette baş şüpheli olan amca Salim Güran'ın kaldığı hücre değiştirildi. Salim Güran yüksek güvenlikli izole hücreye alındı.

Kaynak:www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.