Mustafa Özer: Bu şiddette ilk kez şahit oldum

Mustafa Özer: Bu şiddette ilk kez şahit oldum

Futbolculuk döneminde büyük kulüplerde ter dökmüş, Teknik Direktörlük döneminde ise son olarak Osmaniyespor’u çalıştıran eski Milli futbolcu Mustafa Özer, deprem anlarını İlksayfa Gazetesi’ne anlattı.

Futbolculuk kariyerinde önemli izler bırakmış Mustafa Özer, deprem felaketinden önce Osmaniyespor’un Teknik Direktörlüğüne getirilmişti. Başarılı teknik adam, Osmaniye’de ki son durumu ve bir dönem beraber çalıştığı Ahmet Suat Özyazıcı’yı anlattı.

733a97ab-04db-4850-9287-d3ff41c4c99c.jpg

“İLK DEPREME POZANTI’DA YAKALANDIK”

Mustafa Özer, Osmaniyespor ile anlaştıktan sonra ilk maçına Tepecikspor karşısında çıktı. Özer, ilk depreme Pozantı’da yakalandıklarını belirterek, “Osmaniyespor ile Çarşamba anlaşmıştım, Perşembe günü antrenmana çıkmıştım. Tepecik deplasmanı maçımız vardı, dönerken uçağımız kalkmadı otobüsle döndük. İlk depreme Pozantı'da yakalandık, şok olduk. Saat altı buçuk gibi Osmaniye'ye vardık. Yollar çok kötüydü, ikinci depreme Osmaniye'de yakalandık. Tesislerimiz ağır hasarlıydı takım halinde Başkanımızın kafesine gittik. Ben çok deprem gördüm ama bu şiddette ilk kez bir depreme şahit oldum. Evleri yıkılan futbolcularımız vardı, onları memleketlerine gönderdik, en son ben ve ekibim Osmaniye'den ayrıldık. Başkanımız beni aradı bu şartlarda lige devam edilemeyeceğini söyledi. Kulübümüzde çok şükür can kaybı yaşanmadı, ama bir futbolcumuzun akrabaları vefat etti. Onlara da Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, gerçekten çok büyük bir yıkım oldu. Hala dizlerim titriyor ve olanların etkisindeyim. Ülkemizin başı sağ olsun, yaralar hızlıca sarılır inşallah” açıklamalarını yaptı.

xmustafa-ozer-bugsassporda-haber-icresim-jpg-pagespeed-ic-czd-t0u79.jpg

AHMET SUAT ÖZYAZICI’YA DAİR

Mustafa Özer, geçtiğimiz günlerde vefat eden Türk futbolunun efsanelerinden Ahmet Suat Özyazıcı ile ilgili olarak ise, “Çanakkale Dardanelspor'dan Vanspor'a transfer olduğum sene Ahmet Suat Özyazıcı ile orada tanıştım, kendisi genel menajerimizdi. Giray Bulak teknik direktörümüzdü. Ahmet Suat hocayla 3 ay çalıştık, kendisi Türk futbolunun en karakterli en çalışkan teknik direktörlerindendi. Babacan ve esprili, futbolcuların iyi birey olmasına da önem veren bir kişiydi. Fatih Terim'den sonra en çok lig şampiyonluğu yaşayan başarılı bir hocaydı. Trabzon ve Türk futbolunun başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Mert Dokuzoğlu/ www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum