Muğla’da vicdansız kayınbaba gelinini önce öldürdü sonra cesedini yaktı

Muğla’da vicdansız kayınbaba gelinini önce öldürdü sonra cesedini yaktı

Kan donduran bir kadın cinayeti daha yaşandı. Muğla Seydikemer’de 72 yaşındaki Kamil Öğüt, 46 yaşındaki gelini Hatice Öğüt’ü ahırda av tüfeğini kullanarak öldürdü. Bu kadarıyla da kalmayıp gelinin cesedini aleve verdi.

Muğla Seydikemer’de 72 yaşındaki Kamil Öğüt, 46 yaşındaki gelini Hatice Öğüt’ü ahırda av tüfeğini kullanarak öldürdü. Bu kadarıyla da kalmayıp gelinin cesedini aleve verdi.

Atlıdere Mahallesi'nde yaşayan Kamil Öğüt, aynı mahallede yaşayan ve ailevi sorunlar nedeniyle husumetli olduğu gelini Hatice Öğüt'ün evine gitti. Evin bahçesindeki ahırda, iddiaya göre ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine vicdansız kayınbaba Kamil Öğüt, yanındaki av tüfeğini gelinine doğrultup, ateşledi. Cani Öğüt, bu kadarıyla da kalmayıp kanlar içinde yere yığılan gelinin cesedinin üzerine ahırdaki samanları atıp, ateşe verdi.

ALEVLERİ KOMŞULAR SÖNDÜRDÜ

Silah sesini duyan çevredekilerin, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevler, komşuların müdahalesiyle söndürüldü. Sağlık ekipleri, Öğüt'ün hayatını kaybettiğini ve cesedinin bir bölümünün yandığını belirledi.

BU NE BİÇİM SEBEP?

Öldürülen Öğüt'ün eşiyle zaman zaman arasının bozulmasından sorumlu tuttuğu kayınpederi ile aralarında husumet bulunduğu öğrenildi. Jandarma olayın ardından kaçan Kamil Öğüt'ü olay yerine 2 kilometre uzaklıkta bulunan ormanlık alanda, suç aleti av tüfeğiyle yakalayıp, gözaltına aldı. Öğüt jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuklandı.

ACABA YİNE SERBEST Mİ KALACAK?

Türkiye'de bir kadın cinayeti daha yaşanmış oldu. Akıllara ise bir kadın cinayeti sorumlusunun daha serbest bırakılıp bırakılmayacağı sorusu geliyor. Yaşanan çoğu kadın cinayetlerinde sorumlu kişilerin akli dengesinin yerinde olmadığı söyleniyor. İnsanları düşündüren şey ise her zaman aynı bahanelerin kullanılıp, bu bahanelerin de toplum tarafından kabul edilmesi konusu oluyor.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum