Muğla’da bir kişi pompalı tüfekli saldırganın üstüne yürüdü

Muğla’da bir kişi pompalı tüfekli saldırganın üstüne yürüdü

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'nde yaşanan dehşet dolu olayda, pompalı tüfekle dövme dükkânına baskın yapan şahıs, 2 kişiyi yaraladıktan sonra yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, M.G. isimli şahıs, rakip olduğu öğrenilen bir başka dövmeci dükkânını bastı. Pompalı tüfekle dükkânı basan M.G.'nin rastgele ateş açması sonucu, dükkânda bulunan E.D. karnından, A.D. ise sağ bacağından vuruldu.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan biri yoğun bakıma alındı. Karnından vurulan E.D.'nin hayati tehlikesinin olduğu ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Olay yerinden kaçan şüpheli M.G. ise yaklaşık 1 saat sonra karakola giderek teslim oldu.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan M.G., çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.