Müge Anlı'da şok olay! Stüdyo gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı'da şok olay! Stüdyo gözyaşlarını tutamadı

Müge Anlı programında esrarengiz olaylar devam ediyor. Kızlarını bulmak için programa katılan bir aile ortaya çıkan sonuçlar karşısında gözyaşlarını tutamadı. 18 yaşındaki kızın 50 yaşındaki bir adamla kaçtığı öğrenildi.

18 yaşındaki Lamia'nın bulunması için programa başvuran çiftin kızlarının yaşça büyük bir adama kaçtığı öğrenildi. Canlı yayında ailesine kavuşan Lamia'nın açıklamaları herkesi şoke etti. Müge Anlı'nın ikna çabaları boşa çıktı.

DÜKKANIN SAHİBİYLE KAÇMIŞ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine çarpıcı bir olay yaşandı. Programa katılan aile 18 yaşındaki kızı Lamia'nın 50 yaşındaki bir kişi tarafından kaçırıldığını iddia etti ve yetkililerden yardım istedi. Üniversite sınavına hazırlanırken çalışmaya başlayan Lamia'nın, çalıştığı dükkanın sahibiyle kaçtığı öne sürüldü.

"GENÇ KIZ BİRLİKTELİĞİ ÖNCE KABUL ETMEDİ"

Kızının kaybolmasıyla ilgili konuşan anne Naile, 22 yaşında kızlarının evinden ayrıldığını ve 50 yaşındaki bir adamın onu alıkoyduğunu söyledi. Acılı anne, "Kızıma ulaşamıyorum, hiçbir şekilde. Kızım evden ayrılırken, 'Anne, sizin başınızı belaya sokmak istemem' dedi." 18 yaşındaki genç kıza, Müge Anlı ve ekibi çalışmalarıyla hızla buldu. Yayına gelen kızları Lamia, Murat ile birlikteliğini önce kabul etmedi. Sonrasında ise ailesinden bu konuda anlayış istedi.

"KABULLENMELERİNİ İSTİYORUM"

Genç kız sonrasında stüdyoyu şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu. Genç kız, "Murat'ı seviyorum ve bunu kabullenmelerini istiyorum." dedi. Müge Anlı ise ikna çabalarına da cevap vermedi. Lamia, "Hataysa bile hata olduğunu yaşayıp görmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz bölümde telefon bağlantısında 37 yaşında olduğunu söylediği Murat'ın bugün 35 yaşında olduğunu söyleyen Lamia'ya annesi karşı çıktı.

"UYUŞTURUCU BAĞIMLISI ORTAYA ÇIKTI"

Acılı anne, Murat'ın 50 yaşında olduğunu savundu. Aynı zamanda Müge Anlı, bu kişinin uyuşturucu madde ile ilgili konularda sabıkası olduğunu da genç kıza anlatmaya çalıştı. Lamia, Murat'ın uyuşturucu madde kullanmadığını ve kendisinin de bu işe bulaşmadığını söyledi. Arabada bulunan maddenin ise başkasının olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.