Müge Anlı ile Demet Akalın arasında "Narin" gerilimi

Müge Anlı ile Demet Akalın arasında "Narin" gerilimi

Narin Güran cinayeti üzerine Müge Anlı ve Demet Akalın arasındaki tartışma büyüyor. Akalın, Anlı'nın konuyu işlememesine tepki gösterirken, Anlı'dan yanıt geldi.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma sürerken, Müge Anlı ile Demet Akalın arasında yeni bir tartışma yaşandı. Ünlü sunucu Anlı'nın, Narin cinayetiyle ilgili konuşmamasına yönelik Akalın'ın eleştirilerine sert yanıtlar geldi.

"HABERİMİ YAPARIM, SONRASI ADLİ SÜREÇ"

Müge Anlı, programında Narin ile ilgili yapılan yayınlara yönelik olarak "Müge Anlı gazeteciliği" diyenlere tepki gösterdi. "Narin ile ilgili yayın yapanlar için 'Müge Anlı yayıncılığı' diyenleri esefle kınıyorum" diyen Anlı, olayın gelişimini adli süreçle ilişkilendirerek, "Ben günlerce aynı konuyu işleyecek biri değilim; haberimi yaparım, sonrası adli süreçtir" ifadelerini kullandı.

"KİMLERİN NEYİ ANLADIĞINA BAKIN"

Demet Akalın, Narin’in cinayetinin programda işlenmesi yönündeki taleplerini daha önce dile getirmişti. Anlı'nın, "Ben özellikle Narin’i işlemedim. Başladığımda yasak vardı ve sonrasında soruşturma açıldı," demesi tartışmaları ileri boyuta taşıdı. Anlı, "Beni programcı arkadaşlarımla karşı karşıya getirmeyin. Benim lafım onlara değil, kimlerin neyi anladığına bakın" dedi.

Akalın ise Anlı'nın çıkışına cevap vererek, "Mügeciğim bana sallamana gerek yok! Belki seni izler de annesi insafa gelir demiştim. Niye herkesin merak ettiği sorudan rahatsız olursun ki?!" DEDİ.

Son olarak, Akalın, Anlı'nın kendisini aradığını ve "sana söyler miyim aşkolsun" dediğini kaydetti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.