Mourinho kararını verdi! İşte gidecekler ve kalacaklar listesi

Mourinho kararını verdi! İşte gidecekler ve kalacaklar listesi

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, takımdaki yabancı oyuncular hakkında kararını verdi. Portekizli çalıştırıcı, 9 futbolcunun takımda kalmasını isterken, 6 ismi gözden çıkardı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho dönemi, kadro planlamasıyla hız kazanıyor. Yeni sezon hazırlıkları kapsamında önemli kararlar alan deneyimli teknik adam, yabancı oyuncular konusundaki tercihlerini yönetime iletti.

İŞTE O 9 İSİM

Mourinho'nun raporuna göre, takımda kalmasını istediği 9 yabancı futbolcu şu şekilde sıralandı:

"Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Edin Dzeko."

Bu liste, Mourinho'nun savunmadan hücuma kadar her bölgede kilit oyuncuları koruma niyetini ortaya koyuyor.

6 OYUNCU GÖZDEN ÇIKARILDI

Öte yandan, Portekizli teknik direktörün gözden çıkardığı 6 yabancı futbolcu da belli oldu. Bu isimler arasında Luan Peres, Rade Krunic, Miguel Crespo, Miha Zajc, Ryan Kent ve Joao Pedro bulunuyor. Bu kararlar, önümüzdeki transfer döneminde Fenerbahçe'nin kadro hareketliliğinin yoğun olacağının sinyallerini veriyor.

Mourinho'nun bu raporu, kulübün gelecek sezon planlamasında önemli bir rol oynayacak. Fenerbahçe yönetiminin, teknik direktörün istekleri doğrultusunda transfer politikasını şekillendirmesi ve gözden çıkarılan oyuncular için uygun teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.