Morinho'nun İrfan Can Kahveci planı

Morinho'nun İrfan Can Kahveci planı

Jose Mourinho, İrfan Can Kahveci'yi sezonun ilk yarısında Fred’in alternatifi olarak orta sahada kullanmayı planlıyor. Geçen sezon kanatlarda başarılı bir performans sergileyen milli futbolcu, bu sezon 8 veya 10 numara pozisyonunda daha fazla süre alacak.

Sezon başında transfer edilen Fred’in arkasında kimin yedek olarak görev yapacağı netleşti. Teknik direktör Jose Mourinho, Fred’in olmadığı maçlarda İrfan Can Kahveci'yi orta sahada kullanmayı planlıyor. Özellikle 8 veya 10 numara pozisyonlarında şans bulacak olan İrfan Can, Mourinho’nun yeni planında önemli bir rol üstlenecek.

KAHVECİ'NİN GEÇEN SEZON PERFORMANSI

Geçen sezon ağırlıklı olarak sağ kanatta görev alan İrfan Can, 18 gol ve 12 asist ile kariyer rekoru kırmıştı. Ancak bu sezon Mourinho, kanatlarda Allan Saint-Maximin ve Dusan Tadic ikilisine daha fazla şans veriyor.

"PARAMI VERİN, YOKSA GİTMEM"

Öte yandan, kadroda düşünülmeyen Ryan Kent ile ilgili sorunlar devam ediyor. Yönetim, oyuncuya gelen teklifleri kabul etmesi için baskı yaparken, Kent alacaklarının 2027'ye kadar olan kısmının tamamını talep ediyor.

Yönetim ise bu talebi reddedip, oyuncunun TFF lisansını iptal ederek devre arasına kadar kadro dışı bırakma formülü üzerinde duruyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.