Morata'ya sürpriz teklif: Türkiye serüveni sora mı eriyor?
Kış transfer döneminde Milan’dan kiralık olarak Galatasaray’a katılan Alvaro Morata için işler beklendiği gibi gitmedi. Morata'nın sezon sonu takımdan ayrılacağı konuşuluyor.
Kış transfer döneminde Milan’dan kiralık olarak Galatasaray’a katılan Alvaro Morata için işler beklendiği gibi gitmedi. Sarı-kırmızılı formayla şu ana kadar sergilediği performansla beklentilerin altında kalan İspanyol golcüye sürpriz bir talip çıktı: Getafe.
İspanyol basınından Fichajes’in haberine göre, Morata’nın kariyerine başladığı kulüp olan Getafe, 32 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Haberde, Morata’nın da eski kulübüne dönüşe sıcak baktığı ifade edildi.
İŞTE PERFORMANSI
Galatasaray, tecrübeli santrforu devre arasında 6 milyon Euro kiralama bedeliyle kadrosuna katmıştı. Ancak Morata, şu ana kadar sarı-kırmızılılarla çıktığı 8 maçta yalnızca 3 gol ve 1 asistlik katkı verebildi. Son olarak Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe derbisinde görev alan Morata, bu karşılaşmada sadece 4 dakika sahada kalabildi.
TÜRKİYE KARİYESİ KISA SÜREBİLİR
Güncel piyasa değeri 13 milyon Euro olan Morata’nın geleceği, sezon sonunda Galatasaray’ın vereceği kararla netlik kazanacak. Ancak Getafe’nin bu ilgisi, golcü oyuncunun Türkiye kariyerinin kısa sürebileceğini gösteriyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.