MKE Ankaragücü kupasını aldı
Spor Toto 1. Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e çıkan sarı-lacivertli ekip kupasını havaya kaldırdı.
Spor Toto 1. Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayarak Spor Toto Süper Lig'e çıkan MKE Ankaragücü, kupasını aldı.
Sarı-lacivertli takımın, Spor Toto 1. Lig'de Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından kupa törenine geçildi.
Teknik direktör İsmail Kartal, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından MKE Ankaragücü bayrağını başlama noktasına dikti. Kartal ve sarı-lacivertli futbolcular büyük sevinç yaşarken, tribünleri gezerek coşkularını paylaştılar.
Sahada kurulan platformda futbolcular ve yöneticilere madalya takılırken, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili İbrahim Usta, takım kaptanı Sedat Ağçay'a verdi.
Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, yönetim kurulu üyeleri ve sarı-lacivertli futbolcular tribünleri dolaşarak taraftarlarla karşılıklı Ankaragücü marşları söyledi.
MKE Ankaragücü Süper Lig'i Kızılay'da kutladı
Sarı-lacivertli futbolcular ve yönetim, Kızılay Meydanı'ndaki kutlamalara katılmak için Ankara 19 Mayıs Stadı'ndan ayrıldı.
Kızılay Meydanı'na üstü açık otobüsle gelen başkent ekibi futbolcuları ve yönetimi, Ankaralılar ve coşkulu taraftar grubu karşıladı.
Kulüp Başkanı Mehmet Yiğiner, Kızılay Meydanı'nda kurulan platforma çıkarak kısa bir konuşma yaptı.
Sarı-lacivertli futbolcular, yönetim ve taraftar atkıları, bayrakları, meşaleleri ve tezahüratlarıyla renkli görüntülerle kutlamalarını sürdürürken gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden organizasyonda yerel sanatçılar sahne aldı.
Kutlamalara yaklaşık 12 bin kişinin katıldığı öğrenilirken Ankara emniyeti Kızılay Meydanı'nda yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.