Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi nerede, nasıl gidilir?

Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi nerede, nasıl gidilir?

Çankaya Belediyesi tarafından hizmete açılan Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 0-3 yaş grubundaki çocukların gelişimine yönelik hizmet vermeye devam ediyor. Peki, Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi nerede, nasıl gidilir?

Bebeğin hem bilişsel yeteneklerini hem kavramsal yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan ve aynı zamanda ebeveynlere yönelik de eğitimler verilen Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, aynı zamanda Ankara’da da bir ilk olma özelliğini taşıyor. Peki, Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi nerede, nasıl gidilir?

NE ZAMAN KURULDU?

Bebekleri kitaplarla buluşturan, görsel okuma dönemlerinde faydalanacakları oyuncaklar ve dokunmatik kitapların yer aldığı Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, 2021 yılının Kasım ayında Beytepe Mahallesi’nde hizmete girdi. Bebeklerin yanı sıra ebeveynlerinde kişisel gelişimini hızlandıran ve çocuk eğitimi konusunda bilgilendiren kuruluşta kütüphane de bebeklerin hayal gücünü arttıracak şekilde düzenlendi.

minik-adimlar-bebek-kutuphanesi-nerede-nasil-gidilir-2.jpg

MİNİK ADIMLAR BEBEK KÜTÜPHANESİ NEREDE NASIL GİDİLİR?

Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi, Ankara Beytepe Mahallesi 1637. Cadde No:8’de bulunurken iletişime geçmek isteyen aileler ise 03122663772 veya 03124589011 telefon numaraları ile irtibata geçebilirler. Minik Adımlar Bebek Kütüphanesi’ne ulaşmak isteyen vatandaşlar, 111-175-564 numaralı toplu taşıma araçlarını kullanabilirler.

www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.