Milyonlarca Fenerlinin yüzü tek bir sarılmayla güldü

Milyonlarca Fenerlinin yüzü tek bir sarılmayla güldü

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nda tarihi bir an yaşandı. Uzun yıllardır başkanlık koltuğunda oturan iki önemli isim; Aziz Yıldırım ve Ali Koç, kurul öncesi birbirine sarıldı. O anlarda alkış tufanı koptu.

Milyonlarca Fenerbahçe taraftarının yüzünü güldüren bir gelişme yaşandı. 2018’den beri dargın olan Fenerbahçe’nin iki büyük ismi Ali Koç ile Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu toplantısında bir araya gelerek samimi bir şekilde sarıldılar. Bu beklenmedik gelişme, Fenerbahçe camiasında büyük heyecan yarattı. Geçmişte yaşanan farklılıkların geride bırakıldığı ve kulübün birliği için önemli bir adım atıldığı yorumları yapıldı.

ali-koc-aziz-yildirim-2.jpg

Fenerbahçe camiasının birlik ve beraberlik mesajı veren bu görüntünün, kulübün geleceği açısından da olumlu etkiler yaratacağı düşünülüyor.

İLK TEMAS SEÇİMDE OLMUŞTU

Fenerbahçe’nin haziran ayında gerçekleşen başkanlık seçiminde aday olan Ali Koç ve Aziz Yıldırım, yıllar sonra HaberTürk canlı yayınında bir araya gelmişti. İkili, seçim günü oyların sayılması ve sonuçların açıklanmasının ardından sahneye birlikte çıktı. Yıldırım ve Koç’un el ele tribünleri selamlaması statta bulunanlar tarafından alkışlanmıştı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.