Milliyetçi avukatlar aday listesini açıkladı

Milliyetçi avukatlar aday listesini açıkladı

Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu Ankara Barosu seçimleri için aday listesini duyurdu.

Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu, 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Ankara Barosu seçimleri için aday listesini duyurdu. Grup, "Fikri Hür, Vicdanı Hür, Genç Baro" sloganıyla hareket edecek.

Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu, 12-13 Ekim tarihlerinde yapılacak olan Ankara Barosu seçimleri için aday listesini açıkladı. Grup, "Genç, etkin, kararlı, şeffaf ve bağımsız bir Baro için mücadele edeceğiz" diyerek meslektaşlarının sorunlarını bildiklerini ve bu sorunları çözme yolunda mücadeleci bir anlayışla geldiklerini ifade etti.

"Fikri Hür, Vicdanı Hür, Genç Baro" sloganıyla hareket eden grup, Ankara Barosu’nda değişim talebinin belirgin olduğunu vurgulayarak, şeffaf ve bağımsız bir yönetim için aday olduklarını belirtti.

YÖNETİM KURULU ADAYLARI BELLİ OLDU

Türk Milliyetçisi Avukatlar Grubu'nun yönetim kurulu adayları şu isimlerden oluşuyor:

Av. Barış Bilgin Dilmen (15016)

Av. Aslı Gürgen (18188)

Av. Begüm Kasapgil (23265)

Av. Tevfik Alaftar (27196)

Av. Serhat Göksü (27858)

Av. Yaşar Oğuz Demircan

Av. Paşa Büyükkayaer (29347)

DİKKAT ÇEKEN İSİMLER

Disiplin kurulu ve denetleme kurulu adayları ile Türkiye Barolar Birliği delegasyon adayları da belirlenmiş durumda. Grubun disiplin kurulu adayları arasında Av. Burcu Aslan, Av. Mine Doğan ve Av. Hüseyin Çıvkin bulunurken, denetleme kurulu adayları arasında Av. İlayda Barcın ve Av. Tayeçe Seda İncirli yer alıyor. TBB delegasyon adayları arasında ise Prof. Dr. Ali Akyıldız tecrübesi ile öne çıkıyor. Akyıldız, bir dönem TBMM'de Anayasa Uzlaşma Komisyonu Danışmanlığı görevini yürütmüştü.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.