Milli Takım'da Avrupa’daki futbolcularımızın rüzgarı esti

Milli Takım'da Avrupa’daki futbolcularımızın rüzgarı esti

A Milli Futbol Takımımız, Vincenzo Montella yönetiminde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Özellikle Avrupa'nın önemli liglerinde forma giyen oyuncularımızın katkılarıyla Uluslar B Ligi'nde liderliğimiz devam ediyor.

Son olarak Karadağ ve İzlanda'yı mağlup ederek grup liderliğini sürdüren Ay-Yıldızlılar, genç ve dinamik kadrosuyla geleceğe umutla bakıyor. İzlanda maçında sahaya sürülen 11'de 8 oyuncu Süper Lig dışında forma giyerken, aday kadronun büyük bir kısmı Süper Lig’deki oyunculardan oluşuyor.

MONTELLA'NIN 11'İ AVRUPA'YI SALLIYOR

Montella, İzlanda karşısında Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Abdulkerim Bardakçı, Merih Demiral, Zeki Çelik, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu ve Arda Güler gibi isimleri ilk 11'de tercih ederek genç ve dinamik bir kadroya güvendi.

turkiye-11.jpg

SÜPER LİG'DEN DESTEK

Milli takımımızın başarısında Süper Lig'de forma giyen oyuncuların da büyük payı bulunuyor. Aday kadronun önemli bir kısmını oluşturan yerli oyuncular, hem tecrübeleri hem de genç oyunculara olan destekleriyle takıma güç katıyor. Montella yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, hem genç yeteneklere verdiği önem hem de tecrübeli oyuncuların katkılarıyla geleceğe umutla bakıyor. Uluslar B Ligi'ndeki başarılı performans, Türk futbolunun yükselişine işaret ediyor.

MONTELLA'NIN SİHİRLİ DEĞNEĞİ

Vincenzo Montella'nın göreve gelmesiyle birlikte A Milli Futbol Takımı'nda gözle görülür bir değişim yaşandı. İtalyan teknik direktör, genç oyunculara verdiği önem ve modern futbol anlayışıyla takıma yeni bir soluk getirdi. Montella'nın sihirli değneği sayesinde Ay-Yıldızlılar, hem oyun anlamında hem de sonuç olarak önemli bir sıçrama yaptı.

turkiye-6-003.jpg

UEFA ULUSLAR LİGİ KARADAĞ VE İZLANDA MAÇI KADROSU

Kaleciler: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir)

Defans: Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta saha: Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet: Ahmed Kutucu (ikas Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

turkiye-12.jpg

TÜRKİYE – İZLANDA MAÇI İLK 11’İ

Uğurcan Çakır, Ferdi Kadıoğlu, Abdulkerim Bardakçı, Merih Demiral, Zeki Çelik, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü, Kenan Yıldız, İrfan Can Kahveci, Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.