Milli takıma çağrılan İlkin Aydın’dan tartışma yaratacak sözler: “Kübalı oyuncu…”

Milli takıma çağrılan İlkin Aydın’dan tartışma yaratacak sözler: “Kübalı oyuncu…”

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılıp yerine İlkin Aydın'ın dahil edilmesiyle başlayan tartışmalar, İlkin Aydın'ın daha önce yaptığı açıklamaların gündeme gelmesiyle daha da alevlendi.

İlkin Aydın'ın, Türk milli takımında yer alan Kübalı oyuncu Melissa Vargas hakkında yaptığı olumsuz değerlendirmeler, sosyal medyada büyük tepki topladı. Aydın, bir röportajında, "El ele tutuşup İstiklal Marşı okuyabileceğim bir sporcu olması benim şahsi fikrim. Takımımda bir Kübalı değil, bir Türk vatandaşı görmek benim daha çok hoşuma gider" şeklinde konuşmuştu. Bu açıklamalar, Aydın'ın milli takımda yer alan tüm oyunculara eşit mesafede olmadığı şeklinde yorumlandı.

ilkin-aydin-2.jpg

OLAY KADERE GETİRİLDİ

Öte yandan, Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılmasına ilişkin olarak menajerlik şirketinin yaptığı paylaşımlar da dikkat çekti. Şirket, "Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir" diyerek olayı kaderci bir bakış açısıyla yorumladı.

Bu gelişmeler üzerine sporseverler, hem İlkin Aydın'ın açıklamalarını hem de Tuğba Şenoğlu'nun kadrodan çıkarılmasını eleştirdi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, sporun birleştirici gücüne vurgu yapıldı ve milli takımda yer alan tüm oyunculara eşit davranılması gerektiği ifade edildi.

YETKİLİLER SESSİZ

Milli takımın teknik ekibi ve federasyon yetkilileri ise henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yaşanan gelişmeler, takım içinde birlik ve beraberliği zedelediği ve oyuncuların moralini bozduğu yönünde endişeler yaratıyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.