Metro hattında aksaklık: EGO'dan açıklama geldi

Metro hattında aksaklık: EGO'dan açıklama geldi

EGO Genel Müdürlüğü, OSB-Törekent hattında seyir halinde olan metronun Ostim İstasyonu çıkışında yaşanan arıza sebebiyle durduğunu ve yolcuların güvenli şekilde bir sonraki trene aktarıldığını açıkladı.

EGO Genel Müdürlüğü, OSB-Törekent hattında seyir halindeki 138/93 numaralı metronun Ostim İstasyonu çıkışında arızalanarak durdurulduğunu ve yolcuların güvenli şekilde bir sonraki trene aktarıldığını bildirdi.

KISA SÜRELİ ARIZA

Ankara’da OSB-Törekent istikametine seyir halindeki metroda teknik bir arıza meydana geldi. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 138/93 numaralı tren Ostim İstasyonu çıkışında pasif hale geldi.

YOLCULAR BAŞKA TRENE AKTARILDI

Arızanın ardından, EGO yetkilileri hızlı bir şekilde duruma müdahale etti. Arızalı tren, bir başka tren yardımıyla bir sonraki istasyona çekildi. Trende bulunan yolcuların güvenli bir şekilde takip eden trene transferi gerçekleşti. Yolcuların aktarma işlemi sırasında herhangi bir sorun yaşanmadığı ve sürecin kontrollü şekilde yönetildiği bildirildi.

TREN SEFERLERİ NORMALE DÖNDÜ

EGO Genel Müdürlüğü, yaşanan arızanın giderildiğini ve metro seferlerinin sorunsuz şekilde devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı:

"OSB-Törekent istikametine seyir halinde olan 138/93 numaralı trenimizin saat 15.40'ta Ostim İstasyon çıkışında kendini pasiflemesi sonucu bulunduğu yerden bir başka tren marifetiyle çekilmek suretiyle bir sonraki istasyona getirilmiş olup trende bulunan yolcularımızın takip eden trene transferi gerçekleştirilmiştir. Şu an itibarıyla trenlerimizde herhangi bir arıza bulunmamaktadır."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.