Meteoroloji'den Mersin'e duyuru: Sağanak geliyor!

Meteoroloji'den Mersin'e duyuru: Sağanak geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Mersin hava raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre Mersin'de sağanak yağış etkili olacak. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Mersin bölge genelinin parçalı zamanla çok bulutlu, Mersin, Adana, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Gaziantep'in batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

merso-5.png

Yağışların akşam saatlerinden itibaren Adana'nın güney kesimleri (Merkez, Karataş, Yumurtalık, Ceyhan, İmamoğlu, Kozan), Osmaniye'nin batı ve kuzey kesimleri (Merkez, Toprakkale, Kadirli, Sumbas) ile Hatay'ın kıyı kesimlerinde (Antakya, Defne, Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Samandağ, Yayladağ) yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

MERSİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Mersin'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor. Mersin'de rüzgarın ise genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Mersin'in yüksek kesimleri ile Adana'nın kuzey kesimlerinde yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.