Meteoroloji Ankara'yı uyardı: 5 gün boyunca sürecek!

Meteoroloji Ankara'yı uyardı: 5 gün boyunca sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporlarına göre Ankara'da puslu ve sisli hava etkili olacak. İşte Ankara 5 günlük hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Ankara bBölge genelinin parçalı ve çok bulutlu; Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. İşte Ankara 5 günlük hava durumu:

ankara-5.png

ANKARA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Ankara'da hava sıcaklıklarının mevsim normalleri altında seyredeceği tahmin ediliyor. Ankara'da rüzgarın ise kuzey kuzeybatı yönlerden hafif zaman zaman orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetli eseceği tahmin ediliyor.

2 UYARI BİRDEN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelerle Ankaralıları uyardı:

"Kuvvetli Yağış Uyarısı: Yağışların, Karadeniz kıyılarında yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Zirai Don Uyarısı: Bölgemizin iç kesimlerinde zirai don hadisesi beklenmektedir. Zirai don riskinin gelecek hafta ortasına kadar devam edeceği tahmin edildiğinden tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşlarımız dikkatli ve tedbirli olmalıdırlar."

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.