Mesut Özarslan sokağa indi! Başkentlilerle bir oldu

Mesut Özarslan sokağa indi! Başkentlilerle bir oldu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Ankara'da düzenlenen “İsrail'e lanet, Filistin'e destek” yürüyüşüne katılarak halkla dayanışma gösterdi. Başkan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla toplumsal birlik mesajı verdi.

Ankara'nın kalbinde gerçekleşen yürüyüş, binlerce vatandaşın katılımıyla dikkat çekti. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ın da aralarında bulunduğu kalabalık, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını protesto etmek ve Filistin halkına destek vermek amacıyla bir araya geldi. Yürüyüş, toplumun farklı kesimlerinden geniş bir katılımla gerçekleşti.

mesut-ozarslan-3.jpg

BAŞKAN ÖZARSLAN'IN MESAJI

Etkinliğin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Başkan Özarslan, "Soykırıma Lanet Filistin'e Destek Yürüyüşü'ne toplumumuzun her kesiminden hemşehrilerimizle birlikte katıldık," diyerek etkinliğin kapsayıcı niteliğini vurguladı.

mesut-ozarslan-2.jpg

Özarslan, mesajında ayrıca "Nerede bir mazlum var ise, bize düşen yanında olmaktır. Vicdanı olmayanın dini de, milliyeti de, devleti de olamaz" ifadelerini kullanarak insani değerlere ve dayanışmaya dikkat çekti.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.