Mersinlilere kritik uyarı: Yağışlar geliyor

Mersinlilere kritik uyarı: Yağışlar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, Mersin ve çevresinin kuzey kesimlerinde sağanak yağışlar etkili olacak. Bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava vatandaşları bekliyor.

Mersin ve çevre illerinde hava durumu değişkenlik gösteriyor. Bölge genelinde parçalı ve az bulutlu bir hava hakimken, Adana ve Mersin'in kuzey kesimleri ile Osmaniye çevrelerinde yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Hatay'ın kıyı kesimleri ve Kahramanmaraş'ta da benzer yağış koşullarının görülebileceği tahmin ediliyor.

SICAKLIK VE RÜZGAR DURUMU

Meteoroloji bölgelerinde, bölgesel olarak 1 ila 3 derecelik artışlar genişlemeyi öngörüyor. Rüzgarın genellikle batı ve güneybatı yönlerinden, gece mesafelerinde ise kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor. Mersin özelinde rüzgarın güney ve batı yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette olacağı tahmin ediliyor.

mersin1.jpg

MERSİN'İN 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Mersin'de önümüzdeki beş gün boyunca hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülüyor. Günlük tahminlere göre, bugün parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak, sıcaklık 33 derece civarında seyredecek. 9 ve 10 Eylül tarihlerinde benzer hava koşulları devam ederken, 11 Eylül'de sıcaklığın 31'de azalması ve havanın daha da ısınması bekleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.