Mersin'e kritik uyarı: Soğuk sağanak vuracak!

Mersin'e kritik uyarı: Soğuk sağanak vuracak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Mersin hava raporunu yayınladı. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre Mersin'de sağanak yağış etkili olacak. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) son hava raporlarına göre Mersin bölge geneli parçalı bulutlu, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Yağışların; Adana'nın kuzeyi ile doğusu, Mersin'in kuzey kesimlerinde ve Osmaniye çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor. İşte Mersin 5 günlük hava durumu:

mersin-5.png

MERSİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Mersin'de mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarında 2-4 derecelik düşüşler bekleniyor. Mersin'de rüzgarın ise genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette, bölgenin doğusunda kuvvetli esmesi tahmin ediliyor.

MERSİN'E KRİTİK UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü şu ifadelerle Mersinlileri uyardı:

"Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün öğle saatlerinden sonra Adana ve Mersin illerinin kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.