Mersin’de anketler açıklandı: Seçimi kararsızlar belirleyecek

Mersin’de anketler açıklandı: Seçimi kararsızlar belirleyecek

31 Mart mahalli seçimleri için Mersin'de yapılan araştırma seçmeni heyecanlandırdı. MAK Araştırma’nın yaptığı anket sonuçlarına göre Mersin’de mevcut Başkan Vahap Seçer yarışı önder götürüyor.

31 Mart yerel seçimleri için Mersin'de yapılan araştırma sonuçları kamuoyuyla paylaşıldı. Şirketin yaptığı ankete göre, 1380 kişiye "Önümüzdeki yerel seçimde; hangi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayına oy vereceksiniz?" sorusu yönlendirildi.

2.jpg

VAHAP SEÇER ÖNDE

Ankete katılanların yüzde 41'i CHP adayı ve mevcut Başkan Vahap Seçer'e oy vereceklerini belirtirken, yüzde 36'sı Cumhur İttifakı adayı Serdar Soydan'a oy vermeyi tercih edeceğini ifade etti. İYİ Parti adayı Bülent Özkan ise yüzde 6'lık oy oranıyla dikkat çekti. Kararsız seçmenlerin oranı ise yüzde 5 olarak ölçüldü.

1-004.jpg

DESTEK VURGUSU

Tarsus Gençlik Parkında düzenlenen piknikte konuşan Seçer, "Bize yönelik kötülüklere karşı hep dimdik ayakta durduk. Çünkü sorumluluğumuz var. İnsanlar bize güvendi, inandı. İmkansızı imkana dönüştürdük, bugünlere geldik. Her zaman vatandaşlarımızın desteği, sevgisi, saygısı bizim güç kaynağımız oldu" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.