Merih Demiral Kimdir? Merih Demiral Nereli Ve Kaç Yaşında?

Merih Demiral Kimdir? Merih Demiral Nereli Ve Kaç Yaşında?

Merih Demiral Kimdir? Merih Demiral Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Merih Demiral Kimdir? Merih Demiral Nereli Ve Kaç Yaşında? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Merih Demiral Kimdir?

Merih Demiral, 5 Mart 1998 tarihinde doğan Türk futbolcudur. Genellikle savunma oyuncusu olarak görev alır. İyi hava hakimiyeti, sert mücadelesi ve güçlü fizik yapısıyla bilinir. İşte onun kariyerinden bazı önemli noktalar:

Merih Demiral, futbol kariyerine Türkiye'nin Fenerbahçe kulübünün altyapısında başladı. Daha sonra Portekiz'in Sporting CP kulübünün altyapısına transfer oldu.

Profesyonel kariyerine 2016 yılında Sporting CP'nin B takımında başladı. Ardından 2017 yılında Portekiz ekibi Alcanenense'ye kiralık olarak gönderildi.

2018 yılında Portekiz kulübü Alanyaspor'a transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti ve Serie A ekiplerinden Sassuolo'ya transfer oldu.

2019-2020 sezonunun ocak transfer döneminde İtalyan kulübü Sassuolo'dan İngiliz devi Leicester City'ye transfer oldu. Ancak Leicester City'de fazla forma şansı bulamadı ve aynı yılın temmuz ayında Serie A ekiplerinden Juventus'a transfer oldu.

Juventus'ta geçirdiği süre boyunca savunmada gösterdiği performansla dikkat çekti ve takımının önemli bir parçası haline geldi. Ancak bazı sakatlık sorunları nedeniyle düzenli olarak forma giyemedi.

Ayrıca Merih Demiral, Türkiye milli futbol takımının da önemli bir oyuncusudur. Milli takım formasını birçok kez giydi ve savunmada etkili performanslar sergiledi.

Merih Demiral, genç yaşına rağmen hem kulüp düzeyinde hem de milli takım düzeyinde önemli deneyimlere sahip bir futbolcu olarak bilinir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.