TŞOF'ta yeni dönem: Mehmet Yiğiner dümene geçti

TŞOF'ta yeni dönem: Mehmet Yiğiner dümene geçti

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Gergin geçmesi beklenen seçimlerde Mehmet Yiğiner başkanlığa seçilerek Fevzi Apaydın'dan görevi devraldı.

Gergin geçmesi beklenen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu Ankara'da yapıldı. Mehmet Yiğiner başkanlığa seçilerek Fevzi Apaydın'dan görevi devraldı.

3-001.jpg

TEŞEKKÜR ETTİ

Genel Kurul sonrası açıklama yayınlayan Yiğiner, "Teveccühleri ile bizleri genel başkan olarak hizmet etmeye layık gören ulaşım odalarımızın kıymetli başkanlarına ve yöneticilerine şahsım ve ekibim adına en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, dönüş yolunda kazasız belasız sağ salim memleketlerinize ulaşmanızı temenni ediyorum" dedi.

5-001.jpg

AĞIR SORUMLULUK

Yiğiner, başkanlık görevinin ağırlığının ve öneminin farkında olduğunu söyleyerek, "Şimdi daha da fazla çalışma zamanı. Teşkilatımızın lokomotifi TŞOF’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Olağanüstü Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bu vesile ile seçimlerin aksamadan gerçekleşmesini sağlayan bakanlık temsilcilerine, seçim kurulu görevlilerine ve emniyet mensuplarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.