Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye teşekkür: Ekonomi düzlüğe çıkacak

Mehmet Şimşek'ten Bahçeli'ye teşekkür: Ekonomi düzlüğe çıkacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi konusundaki desteğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekonomi konusundaki desteklerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin ekonomi programlarına verdiği desteği vurgulayan Şimşek, "Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor" dedi.

2-001.jpg

DELİ SAÇMASI

MHP lideri Devlet Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında iç ve dış gündem konularını değerlendirirken, ekonomik gelişmelere de geniş yer ayırdı. Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'in "Tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığı" iddiasını "deli saçması" olarak nitelendirerek, "Türkiye ekonomisi güven verici adım ve hamlelerle istikrarlı ve umut uyandıran bir yükseliş kulvarındadır" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, sosyal medya hesabından Bahçeli’ye teşekkür etti. Şimşek, "Cumhur ittifakının değerli ortağı MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin ekonomi programımıza verdikleri destek çok kıymetlidir. Siyasi istikrarla birlikte rasyonel politikaların kararlılıkla uygulanması başarıyı getiriyor" dedi.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.