Medya dünyası şokta! TFF’nin Ankara’daki toplantısında iptal kararı

Medya dünyası şokta! TFF’nin Ankara’daki toplantısında iptal kararı

Futbol dünyasını Ankara’da bir araya getirecek olan toplantıda iptal kararı geldi. JW Marriott Otel'de bugün yapılması planlanan kahvaltı organizasyonu gerekçesiz bir şekilde iptal edildi.

Ankara'da futbol dünyasını bir araya getirecek olan dev toplantıdan yeni bir haber geldi. JW Marriott Otel'de bugün yapılması planlanan kahvaltı organizasyonu gerekçesiz bir şekilde iptal edildi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLECEKTİ

Etkinlik Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde birlik ve beraberlik mesajlarının güçlendirilmesi amacıyla düzenlenecekti. Basın mensuplarına daha önce gönderilen davetiyede, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Amedspor’un ilk maçına katılarak sporun birleştirici gücünü ortaya koyduğu, Doğu ve Güneydoğu’daki tüm kulüplerin desteği ile Cumhuriyet tarihinde bir ilke imza atıldığı vurgulanmıştı. Kahvaltı organizasyonu bu mesajı yaymak amacıyla tasarlanmıştı.

haciosmanoglu-2.jpg

İPTAL NEDENİ BİLİNMİYOR

Futbol dünyasını bir araya getirecek önemli buluşma, ani bir kararla iptal edildi. İptal gerekçesiyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmaması, etkinliğe katılmayı planlayanlar arasında soru işaretlerine neden oldu. Gözler organizasyonu düzenleyen İş İnsanı Hasan Haydar’ın üzerinde.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.