Matthew Perry Kimdir? Matthew Perry Neden Öldü?

Matthew Perry Kimdir? Matthew Perry Neden Öldü?

Matthew Perry Kimdir? Matthew Perry Neden Öldü? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Matthew Perry Kimdir? Matthew Perry Neden Öldü? sorularının cevapları vatandaşlar tarafından merak edildi. İlgili içeriği haberimizde derledik.

Matthew Perry Kimdir?

Matthew Perry, 19 Ağustos 1969 tarihinde Williamstown, Massachusetts, ABD'de doğan bir Kanadalı-Amerikalı aktördür. En çok, NBC televizyon dizisi "Friends"te canlandırdığı Chandler Bing karakteriyle tanınır. Perry'nin oyunculuk kariyeri, televizyon dizileri ve filmlerdeki başarılı performanslarıyla dikkat çekmiştir.

Matthew Perry, aynı zamanda "Studio 60 on the Sunset Strip", "The West Wing", "The Odd Couple" gibi televizyon dizilerinde ve "17 Again", "The Whole Nine Yards", "Fools Rush In" gibi filmlerde rol almıştır. Oyunculuk yetenekleri ve komedi tarzıyla sevilen bir aktör olarak tanınmıştır.

Perry'nin özel hayatı, oyunculuğu kadar medya ilgisini çekmiştir. Uzun yıllar süren "Friends" dizisi sırasında ve sonrasında mücadele ettiği kişisel sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Matthew Perry, kariyerine olan katkılarından dolayı birçok ödül ve adaylık almıştır.

Matthew Perry Neden Öldü?

Matthew Perry'yi "Friends" dizisindeki "Chandler Bing" karakteriyle tanıyan hayranları ve Hollywood dünyası, aktörün evindeki jakuzide ölüm haberiyle derinden sarsıldı.

54 yaşındaki Perry'nin ölümüyle ilgili otopsi raporu açıklandı. Rapora göre, Perry'nin ölümü "ketaminin akut etkileri" nedeniyle gerçekleşti. Kanında ketamin bulunan oyuncunun ardından jakuzide boğulduğu belirlendi.

Ketamin, anksiyete ve depresyon tedavisinde kullanılan bir madde olarak bilinir.

Haber Merkezi / www.gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.