Mario Branco kolları sıvadı: Mou o iki ismi istiyor

Mario Branco kolları sıvadı: Mou o iki ismi istiyor

Bu sezon kesin şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Mourinho'nun 2 ismi çok istediği öğrenildi. Mario Branco transferler için harekete geçti.

Bu sezon kesin şampiyon olmak isteyen Fenerbahçe'de transfer gelişmeleri devam ediyor. Mourinho'nun 2 ismi çok istediği öğrenildi. Mario Branco transferler için harekete geçti. İsimleri belirleyen sarı-lacivertliler devre arasındaki transfer dönemini bekliyor.

Sol bek, orta saha ve kanat bölgesine takviye yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin, hedefi belli oldu.

İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, hücum bölgesini Ansu Fati ile güçlendirmek istiyor.

Haberin detaylarında, Fenerbahçe'de sportif direktör Mario Branco'nun önümüzdeki günlerde Katalan devinin yetkilileriyle temasa geçeceği aktarıldı.

Öte yandan, Mourinho'nun yaz transfer döneminde de genç yıldızı istediği fakat transferin Hansi Flick'in istememesi sebebiyle sonuçlanmadığı aktarıldı.

İspanyol oyuncunun son dönemde forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istediği belirtildi. Sarı-lacivertli ekibin, ara transfer döneminde Ansu Fati transferini bitirmesi bekleniyor. Transfermarkt'e göre güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösterilen genç yıldız, bir dönem Lionel Messi'nin varisi olarak gösteriliyordu.

SOL BEKE İSPANYOL YILDIZ!

Jose Mourinho'nun sol beke için istediği isimde belli oldu. Portekizli teknik adamın, Tottenham'da forma şansı bulamayan Sergio Reguilon'un da transfer edilmesini istediği öne sürüldü. Mourinho, sol bekte Sergio Reguilon'u kullanarak, Oosterwolde'yi stopere çekmeyi planlıyor. Bu sezon henüz forma şansı bulamayan İspanyol sol bekin, Tottenham'dan ayrılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.