Mansur Yavaş’tan İYİ Parti adayına çok sert sözler: “Ruh sağlığını kaybetmiş!”

Mansur Yavaş’tan İYİ Parti adayına çok sert sözler: “Ruh sağlığını kaybetmiş!”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisine yönelik iddialarına sert bir yanıt verdi. Yavaş, rakibi için, "Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti'nin Ankara adayı Cengiz Topel Yıldırım'ın kendisine yönelik iddialarına sert bir yanıt verdi. Yavaş, rakibinin kendisinden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istediğini belirterek, "Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş" ifadelerini kullandı.

2.jpg

ÇOK SERT İFADELER

tv100'de Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programında, Yıldırım'ın iddialarına yanıt veren Yavaş, "Bu seçim döneminde benden Mamak Belediye Başkanlığını istedi. Biz de vermeyince bu sefer bütün televizyonlara sadece ve sadece Mansur Yavaş'ı karalamak için gidiyor. Ruh sağlığını kaybetmiş bu arkadaş." dedi.

Yavaş, daha sonra programda İYİ Parti adayının ifadelerini de değerlendirerek, "İhaleye fesat karıştırmakta onun tecrübesi çoktur. İhaleler nasıl yapılıyor? Bizim bütün ihalelerimiz açıktır. Katılımcılar gelip zarflarını teker teker veriyor. Tek tek zarflar açılıyor. İki kişi kuruşu kuruşuna aynı teklifi vermiş. Fakat birisi eksik evraktan elenmiş. Aynı fiyatı veren ihaleyi alamamış. O ihale uzmanıdır" şeklinde konuştu.

1-002.jpg

MAMAK BAŞKANLIĞI

Yavaş, şöyle devam etti:

"Biri elenmiş, dokuz katılımcı var. Biri fiyatta daha fazla kırım yaparak ihaleyi almış. Böyle bir şey iddia edildiğinde savcılığa gidin diyorum. Lafı ortaya bırakıp geri kaçmayacaksın. Gidersin savcılığa böyle bir şey var dersin. Aday olduğu partinin genel başkanı ile ben 40 ile gitmişimdir. Her yerde Akşener benim dürüstlüğümü anlatmıştır. Akşener'i yalanlıyor. Basına yansıdığı için söylemek zorundayım. Geldi benden Mamak Belediye Başkanlığı'nı istedi, biz de vermeyince oralarda Yavaş'ı karalıyor. Madem Yavaş yanlış bir insan neden bizle çalışmak istedi? 'Mamak'tan belediye başkanı olamazsın' dedik, gitti. Lafı ortaya alıp kara çalmak için böyle konuşmak olmaz. Namuslu bir insansa gidip evrakı savcılığa verecek. Attığı iftiranın bedelini kendisi ödeyecek. Durmuş, durmuş bunu seçime giderken mi öğrenmiş?"

Kaynak:Haber Merkezi / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.